bla bla bla

Har tappat bort min mobilladdare. Och min mobil är sten död. Fantastic. Kanske dags att packa upp väskorna nu? 

Igår var jag på The Studio i Malmö och kollade på när mina kusiner och deras två kompisar blev sminkade och fotade. En tjej svimmade innan hon skulle bli fotad. Scary. Efter fotningen åkte vi vidare till en restaurang på möllan och sedan vidare till två barer. Och med våran tur hade skett en olycka mellan Malmö och Lund så inte tåg gick när vi skulle hem så vi fick sitta och vänta i en timme på tågstationen. 

Lazy day

Det märks att det är sommarlov om man går upp klockan tolv och bara tittar på TV hela dagen, även om det är sol ute. Började packa upp mina väskor också men gav upp rätt snabbt då det var både tråkigt och jobbigt. Lat? nejdå. Förutom unpacking kollade jag på säsong nio av Friends och tog ett långt bad. Imorgon måste jag gå upp en timme tidigare då jag ska till frisören klockan 12, tur att det bara tar 15 minuter att gå dit. 

Home sweet home, Sweden

Då är man hemma igen, i Sverige. Saknar redan London, fast det är skönt att vara hemma och konstigt. Får äntligen sova i min egen säng, som by the way är mycket mindre än den jag hade på Swan Road. Nu ska jag sova, måste gå upp tidigt för att åka till Kastrup imorgon igen för att säga hejdå till min syster, Rob och lilla Luke som ska åka till Skottland. 

The Twilight Saga: New Moon trailer

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Trailern för New Moon är ute. Happy faces. Filmen kan bli bra. Förhoppningsvis bättre än Twilight. Ganska intressant eftersom att jag tyckte att boken var dö tråkig i jämförelse med de andra fyra. Well, well, back to homework. By the way, fick MVG på mitt IELTs test.

RSS 2.0