Sommar tid

SUNDAY. Skulle åka till Camden efter att Lisa kom hem fråm gymmet men det verkar som om hon ändrat plannerna, utan att säga något. Så nu kan jag inte köpa kjolen eller en del av Amanda's födelsedagspresent. Med min tur så kommer det vara slut när jag väl kommer dit. Som hämd hoppas jag på att jeansshortsen Lisa så gärna vill ha är slut i hennes storlek. Haha, Så evil jag är. Nä nu får jag börja göra läxor. 

Btw, Ställer klockan på datan och mobilen om sig själv till sommar tid?

tjugoandra mars två tusen nio

Efter att segat hela morgonen igår tog jag och Lisa bussen in till Twickenham, som var fullsmockat med rugbyåksådare som skulle se matchen mellan England och Skottland, för att möta Tove. Vi köpte mat på Waitrose och tog bussen vidare till Richmond och åt vid Themsen. Vi åkte vidare till Camden Market där vi tittade på fina kjolar och klänningar. Köpte ett par solglasögon för £5. Vid fem tiden åkte vi vidare till Notting Hill för att göra lite International Perspectives läxa med Karin: Ta foto på oss tre vid Portobello Road. Så det blev lite foto på bokaffären där Hugh Grant jobbade i i filmen Notting Hill och ett foto utanför huset han bodde. 

Nu ska jag kolla på förra veckans avsnitt av Skins. Detta avsnittets huvudrolls innehavare: Katie och Emily. Sounds boring.


Tick Tick Boom

SATURDAY. Skulle suttit på en buss in till Richmond nu för att köpa Twilight DVD:n, men de har flyttat fram releasen två veckor. Fyy. Så istället ska jag nu hoppa in i duschen och fortsätta sura. 

För att göra allt värre så krånglar min iPod igen. Den har hängt sig för en tredje gång. Lovely. 

Long time no see


Lisa och Mikaela fick fnatt och började dansa.
Det var ett tag sedan. Haft massa saker att göra, eller inte. Men det har varit fint väder nu i flera dagar. Nästan 15°C och sol. Ikväll ska jag svara på alla mejl jag fått och "glömt" svara på. Men nu är det dags för frukost. Och sen skola.

Igår firade vi St. Ptatrick's Day. 

Oh happy day

Or not. Jag lever i alla fall, nu vet ni det. 


BTW, Hörde om det fejkade massakerhotet mot Spyken idag. Hemskt.

Dagens I-lands problem

AHH. Panik. Det saknas 2 kapitel i min Breakin Dawn, istället finns det dubbelt av kapitel 35 och 36. Irriterad. Nu när det börjar hända saker. Nu måste jag åka in till Twickenham för att köpa en ny bok. 

I’ll miss you. No matter how short a time you’re gone.

Jag läste inte ut de sista sidorna i Breaking dawn. Har fortfarande 100 sidor kvar. Varför?  När de är slut finns det inga fler böcker om Edward och Bella, och de andra vampyrerna och vargarna. Sad. Men vi kan hålla tummarna för att förfataren beslutar sig för att släppa den femte boken Midnight Sun om Edward. Så håll nu tummarna!  

Idag ska jag och Mikaela åka till Hyde Park medans Lisa ligger hemma och sover. Fast tanken är ju att hon ska med  men eftersom att hon sov när vi stack, lät vi henne sova. Något vi kommer ångra senare, eller rättare sagt jag. Well, well det kommer fler soliga lördagar. 

Distractions


THURSDAY. Jag tänkte mitt i mitt Twilight läsande berätta att jag fick G på matte provet vi gjorde innan lovet. That's a first. Nästa uppdatering blir när jag läst ut de sista 219 sidorna i Breaking Dawn. Dvs. Imorgon. 

RSS 2.0