19 dagar kvar

Bank Holiday betyder ingen skola. Happy faces. Men de glada minerna håller inte länge. Den kommande veckan kan man kalla hell week. Denna vecka har jag:
  • ett geografi B prov (tisdag)
  • en geografi B inläming(tisdag)
  • ett samhällsprov (tisdag)
  • en naturkunskapsinlämning om ett miljöproblem (torsdag) 
  • ett geografi A prov plus ett läxförhör i samma ämne (torsdag)
  • en redovisning i psykologi (fredag)
Någonstans mellan allt detta måste jag plugga matte också inför G-provet nästa vecka. Det enda ljusa är att det inte är någon vanliga lektioner på onsdag, då alla elever som läser engelska B ska åka till Shakespeare's Globe. 


Success

SATRUDAY. Klockan ringde vid 06.00 idag, på en lördag. Usch. Fick dra mig upp ur sängen och göra mig i ordning snabbt plus fixa med min och Lisas tvätt. Sedan bar det sig av in till central London för ett IELTs test. 9.00 a.m till 7.00 p.m. Sex hela timmar, fast mitt prov var över vid klockan tre då jag fick en tidig "speaking time". Skulle prata om success i tio minuter - hur gick det? Det gick men inte bra, kan man säga. Ganska glad att kursen äntligen är över, vilken lättnad. Känslan man hade när man gick ut ur byggnaden när den sista delen av provet var avklarad var oslagbar. Men en sak är säker: Jag kommer inte att rekommendera kursen för de framtida eleverna på Polhem.

..................

Allt går fel idag. Först blir Lisa arg på mig (ingen nyhet direkt), sen kommer jag en hel timme för tidigt till skolan, leggingsen som jag skulle köpa fanns inte kvar i min storlek och sist så får man utskällning för att man inte hör av sig till folket där hemma. Kan det bli bättre? Nä nu ska jag göra en av mina tusen läxor jag måste göra. 

One for the readers

Har precis kommit hem från konserten. Mina ben gör oooont och jag har fått tinitus. Jag får väll skylla mig själv. Men nu ska vi titta på film. Om jag orkar så kommer kanske något foto upp och en video från konserten om ni har tur. 

RSS 2.0