Litte lover's so polite

Nu tar jag och Lisa bus 290 mot Twickenham där vi hoppar på tåget till Waterloo. Efter den trettio minuter långa resan ska vi gå vilse nere i tunnelbannan för att sedan komma fram till Victoria Station. 09.40 hoppar jag på en ful orange bus som tar mig hela vägen till Stansted International Airport där jag ska hitta till rätt check-in bås förhoppnings klarar jag allt detta utan något större mayhem. Håll tummarna. Men tills jag kommer hem kan ni ju lyssna på denna låten som alltid spelas när vi besöker vårt kära Mc Donalds eller så kan ni lyssna på denna, eller kanske denna. Eller så struntar ni i det hellt. Men nu måste jag rusa. 

10:36 pm

THUESDAY. Gick på Oxford St. idag. Skulle köpt en jeansklänning från Miss Selfridge men den är helt slutsåld i min storlek verkar det som. Buu. Men en annan billigare fick följa med hem. Dock inte lika fin. Not even close. 
Imorgon åker jag till Sverige i några dagar. Träffa släkt och bästa vännen. Och of course lilla Luke, som ska få en söt badrock. En Stitch badrock. För cool. 

Tredje gången gillt

Igår gjorde jag och Lisa ett tredje försök att ta oss till IKEA, och we made it. Vi fick åka den lilla shuttle busen från Stonebridge Park för att vara säkra på att komma fram. Men det tog dryga 2 timmar från Swan Road till IKEA. Great. Men vi fick vår svenska mat: Potatis, köttbullar, lingonsylt, Marabou, Estrella dill chips, kanelgifflar och skummkantareller.  Lovely. Även om besöket gick snabbt var den långa resan värd det. Att jag sedan hade vallt ack så fina men opassade högklackade skor till besöket gjorde nog inte allt bättre.

Idag blir det en trip till Oxford St igen och shoppar. Får ju passa på nu när alla jobbar och är i skolan. 

Comeback Kid

En vecka senare. Blivit dålig på att uppdatera. Riktigt dålig. Men det händer mycket nu. Eller gjorde. Spanska prov, shopping, Freud museet, Camden Market, redovisningar, mer shopping, matte prov och lathet. Och jag har blivit riktigt fattig. Har inte alls mycket pengar. Si sådär £20 pund kvar till nästa vecka. Great. Så om någon ha några överblivna slantar som de kan tänkas skänka till mig skulle det vara riktigt bra. Jag behöver ett par nya jeans. De har krympt. I tvätten. Och jag behöver en klänning till fredag och jag spanat in en jätte fin på Miss Selfridges länge plus att en ny väska behövs då min nuvarande fått några extra fickor i fodret. Men jag får fortsätta att drömma. 

Friday the 13th in London in pictures pt.1

Pete, Mikaela, Lisa, Fuad(?)
Wierdot Pete, Mikaela, Lisa och norsken.
Pete, Fuad, Mikaela
Mikaela lysnar på musiken Pete ska dansa till.Lisa
Lisa
Mikkis, Lisa och jag i speglen
I damrummet



Fredagen den trettonde

FRIDAY NIGHT. Dagen började med en tråkig matte lektion. Yeay. Prov på fredag i tre timmar. Men vi slutar vid 12. Dagen flöt på och det blev lunch på Café Nero och sedan kaffe på Starbucks där vi pratade föräldrar och gamla minnen. Och ja, we got all teary. Efter sista lektionen aom var idrott sprang vi snabbt tillbaka till skolan där vi mötte två engelska killar i trappan som sa "Hejdå!" till oss (?), För en gångs skull ignorerar de oss inte.  Lisa, Mikaela och jag gjorde upp planer om att åka till Hammersmith att shoppa så vi skyndade oss hem för att lämna väskor och göra oss i ordning. En timme senare satt vi på buss 267 från Fulwell till Hammersmith. När bussen nådde Twickenham kom ett gäng RUTC elever upp, och på något konstigt sätt såg de att vi var svenskar (när de gick upp för trappan) och den första killen börjar prata norska med oss. Vi försökte att ignorera dem men det funkade inte. När vi nådde Twickenham Train Station hade vi börjat prata och då hoppar Mikaela på bussen. Efter det spårade allt ut och det slutade med att våra planer att åka till Hammersmith att shoppa sloppades och vi skulle hänga på dem till Trafalgar Square där någon "big thing" pågick. 3000 människor som dansade till sina iPods. Wierd? I know. Vi hoppade av i Turnham Green och köpte vatten och Mikaela fick den norska killen att gå upp och krama en random äldre man. Vi hoppade på bussen till Shepards Bush där alla skulle lämna sina väskor och till sist tog vi den sista bussen som skulle ta oss till Trafalgar Square. Där diskuterades allt från tv-program till att vi blev spådda i handfaltorna. Tydligen kommer jag att ha ett långt roligt liv och två barn. Such a kliché. Klockan tickade och alla började bli trötta och hungriga så vi bestämde oss för att gå och äta innan vi gick ner till Trafalgar Square för att dansa. Det blev ett stopp på en Pizzeria för lite bränsle. Karin joinade oss och vi fick beskedet att vi missat hela dansgrejen. Nya planer smeds och vi började gå mot Piccadilly Circus (som by the way är så mycket finare i mörket. Varför går man dit på dagen och tittar?). Första planen var att vi skulle åka till en pub där Karin kände någon men det ändrades på bussen och vi åkte till Europas största shopping center Westfield. Typ heaven. Men vi hade bara en halvtimme på oss så vi tjejer gick runt på hela plan två och kollade in i affärerna. Ett återbesök ganska snart kan jag säga, imorgon närmare bestämt. Vi lämnade killarna där och tog bussen (bussarna) hem. Väl hemma pratade vi med Mrs. Mac Sharry om London, USA, tv-program, "true stories" och Sverige. Nu sitter jag här och behöver nästan ha tändstickor för att kunna hålla mina ögonlock uppe. 

Den artonde födelsedagen


MÅNDAG. Idag fyller jag år. 18. Quiet big, va? Dock har det varit en av de sämdre födelsedagarna: 1. Det har regnat hela dagen, och då menar jag hela dagen. 2. Jag har varit på dåligt humör hela dagen, och tyvärr tagit ut det på alla andra. Specielt mamma och Lisa. Sorry. 

By the way. Tackar alla (de få) som har skickar mail och SMS. Och det gäller även er Girls Aloud. Ja ni hörde rätt. Jag fick ett "Happy Birthday!"-mail från dem. Varför? I have no idea. Wierd.

Nu ska jag forstätta att äta bilar.  

How do you say "No way I'm doing this" in crazy?

SUNDAY.  Not much going on today. Eller ablolutely nothing going on. Kollat på filmer och serier hela dagen. Ska fortsätta mitt filmmaraton men tänkte först berätta vad som hänt de tre senaste dagarna.

I fredags var vi på en finfin restaurang med mamma, Mats och Malin. Och Sara åt stek. Ja ni läste rätt, Stek. Jag kan erkänna att det var ganska gott. I alla fall halva, sen blev jag trött på the never ending tuggandet och skärande. Lite lazy är man väl.
By the way, Jag bad mamma ta med massa kanelbullar till mig så att jag (och Lisa och Mikaela) kunde frossa i dem. Hon tar med dem, men hon ger dem inte till mig. Nej, Hon ger dem till min idrottslärare Charlie så att han kan dela ut dem på vår lektion. 

Lördagen fick en sen start i Camden på Camden Lock Market, där vi strossade omkring. Hungern tog över ännu en gång och vi gick till Starbucks och köpte mackor och satte oss på en buss till Tottenham Court Road där vi fortsatte till Oxford St. Vi besökte Bik Bok och Topshop innan vi bestämde oss för att ta oss hem för en movie night. Först ett besök på vårat favorit hak Mc Donalds vid rundellen där Lisa spannade in ett joggingdressat killgäng. 

Nästa film: Into the Wild

"Ice doesn't help the uncoordinated ones"

Vilket fint citat som passar in på dagen. Det är från, ingen annan än, allas våran favorit, Bella Swan. Londons gator är belagda av is. Gled till skolan och gled hem från skolan. Mina stövlar är inget vidare i detta vädret, men bättre än mina andra skor; Ballerina skor. Men det stoppade inte mig föra vintern. 
Just nu ligger jag i sängen och äter kakor. Kakmonster som jag är har jag nästan ätit upp ett helt paket. Oops. Bara för det tar jag en till.
Guess what som hände idag. Mitt under engelska redovisningarna sattes brandlarmet igång, igen. Så alla fick ta sitt pick och pack och lunka ut i kylan till en gegig park. Som vanligt är alla de svenska elverna ute först och alla andra kollar på oss. Som om vi var från Mars. 

Nu ska jag fortsätta att äta kakor och läsa naturkunskap.

London: Not so Winter Wonderland

Dagen har spenderats inomhus med massa serier och filmer. En misslyckad promenad i snön till Mc Donalds (Vi bor farligt nära) och Sainsbury's där vi köpte tidningar och nya DVD filmer, igen. På vägen blev vi dränkta i slask när en bil körde förbi (Ungefär som Bridget Jones i The Edge of Reasons). Om ryktet stämmer är det ingen skola imorgon heller. Tänka sig, att detta lilla snöoväder kan göra att Londons tåg och bussar står stilla. Men tydligen är det, det värsta sedan 1991, 18 år. Och på tal om 18 år så fyller jag år om exakt 1 vecka. 

No School


MONDAY. Min första lektion skulle börjat för 11 minuter sedan men som ni ser ovan har det snöat. Det betyder att hela London står stilla. Inga tåg och inga bussar. Så skolan är inställd. Så skönt. Så idag ska jag göra mitt webval inför år 3 och titta på säsong ett av Gossip Girl. Och kanske något skolarbete, Men bara kanske.

Tremble For My Beloved


För alla er som undrar vad jag vill ha när jag fyller år om 1 vecka, kan jag säga ett ord: Skor. Och of course pengar. Men helst kläder, skor och väskor. Så nu vet ni vad ni ska ut och köpa. xx

Try Too Hard

SUNDAY. Vad har jag gjort denna soliga söndag då? Absolutely nothing. En tripp till Sainsbury's i den iskalla stormen och ett besök till Mc Donalds. Annars bara legat i sängen och lyssnat på musik. Så nu har jag en fullspäckad kväll med spanska, engelska och IELTS. Yippie.

RSS 2.0